Bemutatkozás

Őze Róbert vagyok végzettségemet tekintve mérnök-informatikus. Ezenkívül még elektroműszerész és magasépítő szakiskolákat is végeztem, de ami igazán megfogott már gyerekkorom óta az a szoftverfejlesztés.

Hivatalosan 2005 óta foglalkozom céges szinten is szoftverfejlesztéssel. Majdnem két évtized alatt fejlesztettem már országos szintű webes rendszereket, asztali PC-re nyílvántartó, vállalat irányítási, 2D/3D multimédiás, nemzetközi szintű katonai-hadvezetési rendszereket és mobil alkamazásokat is.

Szabadidőmben szívesen vállalok projektet legyen szó webes, asztali, vagy mobil rendszerről. Néhány referenciát itt az oldalon is megtekinthet a 'referenciák' linken (angol nyelvű). Nemcsak céges, de saját nyílvános forrású rendszerek is megtekinthetőek.

email: oze.robi@gmail.com

A 4D Illusions-ról

A 4D illusions egy független fejlesztőcsapat mely jelenleg szabadiőben fejleszt ingyenes 2D/3D játékokat elsődlegesen mobilra. Vezetője Őze Róbert (technical director), a többi tag külsős, akik szükség szerint csatlakoznak 1-1 projecthez. A saját motorra épülő rendszerek célja játszható és platformfüggetlen játékok prezentálása.